Tour for Life 2024

In 8 dagen 1300 kilometers fietsen van Bardonecchia in Italië naar Maastricht. Onderweg 19.000 hoogtemeters verwerken met daarbij prachtige beklimmingen zoals de Col de la Madeleine en de Ballon D’alsace. Dit allemaal om geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds, waarmee kankeronderzoek wordt ondersteund.

In samenwerking met Sportive Marketing vormden wij de begeleiding voor een van de deelnemende teams, Team Frida. Een combinatie tussen studenten en docenten van onderwijsinstelling Firda uit Leeuwarden ging de uitdaging aan. Naast de ruim 20 fietsers, gingen er ook een aantal studenten mee ter ondersteuning van zowel het eigen team als van de hoofdorganisatie. Zij zorgden er de hele week voor dat alle tenten elke dag afgebroken werden en daarna weer opgezet werden op de nieuwe camping. Een enorme logistieke klus!

In het voortraject verzorgden wij workshops/lezingen voor het team, deden we de interne afstemming met Firda en hielden wij contact met de organisatie van Tour for Life. We regelden een prachtige outfit voor het hele team en organiseerden het transport van het team en materiaal naar de start. Tijdens het evenement ondersteunden wij het team op de route en de campings.

Alle fietsers haalden de finish in Maastricht met meer dan €54.000 voor het goede doel als resultaat!